lördag 19 februari 2011

Libyan Challenge inställt. Jag kom till Paris och sedan var det stopp. Sitter nu hemma i Uppsala och deppar. Jag hade varit ute och ätit med en löparkompis från Danmark och kom tillbaka till hotelet där vi mötes av beskedet att loppet var inställt. Det var Franska UD som hade förbjudit avresa eftersom säkerhetsläget inte var 100%. Det var ju väldigt dåligt att avstyra det så sent. Det var ju folk från Canada, USA, Nya Zeeland, Sydafrika, Azerbajdzjan och många andra ställen långt bort i stan. Det är nog inte så väldigt lätt för dem att boka om och åka hem. Stor frustration över all träning man lagt ner och annan planering och så blir det platt fall. Jag känner mig ju så taggad och tränad att jag “säkert” skulle ha kommit topp 50.

Det blir till att kolla nätet och se om jag kan hitta något annat äventyr. I morgon får det väl bli till att ta en ordentlig långrunda för att avreagera mig. I stället för 25 grader varmt får det bli 15-20 grader minus.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt tråkigt, jag lider med dig! Satt mig just för att försöka se hur det gick.

/Ulf

Stefan sa...

Hallå! I höstas påbörjade jag en topplista med Sveriges alla hälsobloggar. Nu närmar vi oss 600 st men där är fortfarande en hel del som saknas. Eftersom du skriver om hälsa så vore det kul om du ville vara med :) http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Anonym sa...

Tråkigt, du som var så laddad. Jag kommer dock försöka fortsätta följa din blogg. Roligt med människor som vågar ta ut svängarna.
//Jonas