torsdag 26 november 2009

Lång mitt i veckan runda. I går regnade det ”små spik” och blåste, men jag hade bestämt mig för en längre runda. Det blev ca 22 km. Och det mitt i veckan.
När jag höll på att göra mig i ordning och jag hade ytterdörren öppen kom kompis och kollade ut. Han hukade sig och tittade på mig precis som om han undrade om vi verkligen skulle ut i det vädret. Men löparglädjen är tillbaka och då är det svårt att stoppa mig oberoende av väder, nästan. När vi kom hem sprang han hej vilt omkring i huset och skulle torka sig i mattor.
Jag hade på mig båda GPS:en och slutresultatet blev att de bara skilde ett par hundra meter. Så det kan ju inte göra att jag tycker att den nya borde ha visat högre ”fart”. Det är bara så att jag inte är uppe på samma nivå fartmässigt som tidigare. Och annat är väl inte att vänta efter 10 dagar sedan återtändningen.
Nu ska jag försöka köra rätt hårt fram till söndag, för nästa vecka är jag på jobbresa och då blir det inte mycket springa av. Ska också bli skönt med en ”vilovecka”.
Jag var också och lämnade tillbaka min APAP utrustning. I natt sov jag med grejor kopplade till mig som skulle se har jag sov, och det visade sig mycket riktigt ha blivit avsevärt bättre. Innan hade jag ju 20-25 andningsuppehåll i timmen och nu hade jag bara 1,4. Jag snarkade inte. Men det är ju inte så konstigt när man har en mask över näsan och om man öppnar munnen blåser det ordentligt. Blodet var ordentligt syresatt och pulsen låg på ca 47. Det skulle egentligen varit lägre, men med tanke på gårkvällens långa runda förstår jag att den var lite högre. Innan apparaten hade den legat på över 50.
Jag har faktisk börja fundera på att ge mig ut på ett äventyr i februari. Vad sägs om 220 km på 4 dagar? Kolla in följande:
http://winter.trans-slo.si/en/

Inga kommentarer: