söndag 1 februari 2009

Rubba inte mina cirklar är det tydligen som gäller för mig. I fredags när jag kom hem var huset tomt och kompis var hos grannen. Alltså kunde jag byta om utan att någon stressade mig om att bli klar. Så hämtade jag kompis och gav mig iväg. Och när jag tittade på GPS:en vid första ”kontrollstationen” upptäckte jag att jag glömt att slå på den när jag gav mig iväg från grannen.
Rundan kändes jobbig. Jag tror jag hade något i kroppen i slutet av veckan. Det var så jag ett slag funderade på att ringa frugan och be henne hämta mig 5 km innan jag var hemma. Men jag bet ihop och tänkte att så roligt ska hon inte ha det. Men så var jag nästan hemma och min mobil ringde. Då var det hon som ringde och ville bli hämtad. Hon hade fått krångel med bilen i stan.
Veckans resultat blev ca 88 km. Härligt att vara uppe i distans igen.
I går var det en massa med löparklubben. Först hade de en 5 km tävling på förmiddagen. Jag var inte med och sprang. Någon fick ju stå och heja också tänkte jag. 5 km är ju nästan inte lönt att byta om till.
Sedan träffades vi på stan för lunch. Efter det cyklade jag hem och fixade middag till familjen för att sedan ge mig iväg till ett pass cirkelträning vi skulle ha i klubben. Det var hårt för mig. Mycket typ situpps och benlyft . Min rygg tog stryk. Sedan på kvällen var vi hemma hos en i klubben och käkade pizza. Jag hade tagit med en DVD om Bad Water loppet. Nu fick en del i klubben se lite vad det är för typ av lopp jag håller på med. Att det inte direkt är någon ”pice of a cake” så att säga. Fast en del sekvenser av fötter och tår var kanske lite magstarkt ihop med mat.
Det var kul att göra något tillsammans med andra i klubben.
Det bästa med hela dagen var nästan det fyndet jag gjorde mellan tävlingen och lunchen. Det är inte ofta jag ger mig tid att gå på stan, men nu gjorde jag det. Jag hittade ett par flipp-tofflor eller vad man ska kalla det. Det är som jag tänker ha på mig i Namibialoppet p´å kvällarna i lägret efter dagens etapper. Annars hade jag tänkt ha ett par Foppa-tofflor med mig. Men de här väger 215 gram mindre. Fantastiskt. Och kanske kan de bli ytterligare lite lättare efter att jag "trimmat" sulorna lite. Antingen blir min packning så mycket lättare eller också kan jag ta med 200 gram mer mat. Att hitta sådana här saker riktigt gläder mig.

Inga kommentarer: