torsdag 7 augusti 2008

Ca 12 km.
Precis när jag skulle ut i dag öste regnet ner. Så det var bara till att vänta på bättre tider.
Ca 1 timme senare var det bara ett stilla duggregn, och det kan ju inte avskräcka en ultralöpare som mig. Jag måste ju vara bered på alla väder. I Tyskland kan jag ju inte ta time out om det skulle regna, det är bara till att bita ihop och sjunga i regnet.
Jag tog ledigt från jobbet i dag, men redan när jag satt med mitt morgon te ringde mobilen. Och sedan fortsatte det hela dagen med grejor som skulle fixas. Jag fick i alla fall vara hemma och ta det lugnt. Få se hur det blir i morgon. Jag misstänker att det blir något samtal.
Jag har fått ett problem som jag måste försöka lösa innan Tyskland. Under högra lilltån har jag ett sår. Det är så att säga i vecket där lilltån böjer. Jag har väl haft det ett par veckor och inte tänkt så mycket över det. Märkte att det ibland sved där, men tyckte inte att jag kunde hitta orsaken till det. Så här om dagen upptäckte jag att det är ett sår. Det är väl inte så stora problem så här, men tänk i Tyskland. Springa i 17 dagar. Då skulle det ju vara synd om jag bryter och orsaken är att det här såret har blivit värre eller rent av inflammerat. Så det gäller väl att försöka göra något åt det. I morgon är det 1 månad till start.
Jag kontaktade en fotvårdsspecialist, men det de har mest erfarenhet av är så kallade torrsprickor på hälar och liknande. Det här är närmare en ”våtspricka”. Jag var sedan på apoteket och konsulterade dem. Det slutade med att jag skaffat en zink salva som jag ska testa. Zink påskyndar ju sårläkning och så är det väl lite torkande.

Tänkte jag kunde lägga in en kartbild på sträckningen i Tyskland.

Inga kommentarer: