fredag 18 januari 2008

Snabbare.

27,6 km.
Min födelsedag i dag och presenten till mig själv var en härlig långrunda med packning. Så nu behöver jag inte ha dåligt samvete för tårta och annat gott som slinker ner i kväll.
Frugan har gjort något med skivad kalvlägg, jag är inte säker på stavningen. Ussubuko a la Millanesa. Och sedan blir det en dansk variant av Princesstårta.
Av grabben fick jag ett par racing strumpor, så de tog jag på när jag sprang. Fattar inte vad som hände. Kan de ha varit impregnerade med något, eller är det att man blir bättre med åren. Rundan gick ca 15 minuter snabbare än vanligt och det kändes helfint.
Eller kan det ha varit att jag efter en lång paus åter lyssnat på ett par spår som kanske gör att löpningen blir bättre. Jag har hittat en CD med något som heter sleep learning för löpare. Något som alltså påverkar det undermedvetna. Jag tror på det. Jag var skeptisk innan men jag tycker det är kul att testa saker. När jag lyssnat på de här spåren är det alltid så att det spritter mer i benen, och jag bara måste ut och springa. Det är som jag skrivit innan att är man glad och positiv går löpningen lättare än om man är oupplagd.De här strumporna ska jag nu spara till efter Vietnam och använda dem med racing skorna. Den kombinationen måste alltså bli farlig. Racing skor, racing strumpor och ett påverkat undermedvetet.

Inga kommentarer: