söndag 21 augusti 2011

Åter till ekorrhjulet. Så var det slut på semester för denna gång. 2,5 vecka går fort.

Jag är glad att jag inte gav mig ut på den där bauta rundan som jag hade hoppats göra. I så fall hade jag hamnat i ett heldagsregn i går. Det räckte så bra med att vara inne och att det regnade. Jag gjorde mig i ordning på morgonen för att göra en förhoppningsvis ordentlig runda. Jag tog smärtstillande, blandade ihop aminosyra och fyllde på vattenflaska. Det duggregnade ju bara. Men när jag så skulle ut med kompis regnade det lite mer, för mycket för att starta på en lång runda. Men jag bytte inte om igen för jag tyckte det såg ut som en kortvarig skur. Men det hjälpte inte hur jag sprang och tittade på vädret, det fortsatte att vräka ner. Skam den som ger sig jag var ju ombytt och kunde ge mig av med kort varsel. Så lite innan 5 var det verkligen bara några droppar som kom. Jag tog bara en kort runda på dryga 5 km. Kul att se att det tydligen varit många som gått och väntat, för jag såg en hel del som gett sig ut.

I dag var det inget regn, men orken och inspirationen var inte på topp. Det gäller att lyssna på kroppen. Det blev en sådan där mellanrunda. Lite drygt 12 km. För mig hör det ju till de kortare.

Jag har tänkt en hel del på varför jag inte kommit helt tillbaka under semestern, och rent inte blivit utvilad. Det är en sak till som skiljer sig från i våras. Då tog jag ett preparat som skulle påverka ämnesomsättningen, men när de piller jag hade hemma köpte jag inga fler. Jag känner mig som jag gjorde förra sommaren när inget fungerade som jag ville. Så jag har nu beställt ett par burkar igen för att se om det är det som hjälper. Tänk om jag bara kunde komma i kontakt med en läkare som förstår sig på löpare. De jag hittills varit i kontakt med säger ju att eftersom jag kan springa och motionera som jag gör kan det inte vara något fel på mig. Jag har ju provat perioder med mindre löpning utan att det blivit bättre. Och nu semester utan att jag blivit piggare. Nej, jag får nog inse att jag inte kommer att må riktigt bra förrän jag slutar jobba. Förhoppningsvis inte så långt dit.

2 kommentarer:

Christel sa...

Kämpa på!! Du kan ju åka till Skövde nästa helg. 24 eller 48 timmars!!! MVH
Christel

desertrunner-sweden sa...

Tack för puffninge. Jag har haft 48-timmars i åtanke, men jag tror inte jag skulle komma så långt som jag skulle vilja. Vilket skulle vara minst 210 km. Och denna distans av en speciell anledning :-) Och de som är insatta vet varför.