söndag 16 april 2017


Restriktioner hävda. I torsdags var det åter dags för ett besök hos ögonläkaren. Efter noggrann undersökning konstaterade han att det inte fanns fler hål på näthinnan. Allt hade läkt. Och med det kunde han häva restriktionerna för mig, och då speciellt den om löpning. Så sedan bar det hemåt och ombyte till löparkläder. På med ryggsäcken som vägde bortåt en 9 kg. Sedan var jag ute och skubbade i bortåt 2 timmar. Tänk att man kan bli så glad över att få ge sig ut och springa med en tung ryggsäck.

Sedan har det bara fortsatt. I fredags blev det åter en liknande tur. I går blev det lite lugnare, en skogsrunda, utan ryggan, på dryga timmen. Och i dag blev det5 åter en 2-timmars runda med rygga. VO2/max ligger i ”botten”, men det var väl inte annat att vänta efter 2,5 veckas löpuppehåll, och i den här kylan med en näsa som fylls på hela tiden.

I fredags var det 1 månad tills starten på Hawaii. Men det ska nog ordna sig. Jag har något så när styr på utrustning och mat. Sista veckan innan avfärd blir det riktig packning. Jag har börjat göra ett exel-ark med planeringen av mat och energi som ska med.
Nu blir det nog så att var annan dag blir det längre runda, och dagarna där emellan lite kortare.

Inga kommentarer: